Over mij

Mijn naam is Mascha van Berkel. Ik ben 45 lentes jong. Getrouwd met Pieter en trotse moeder van dochter Moos. Sinds januari 2012 heb ik een praktijk als Gewichtsconsulente en Leefstijlcoach. De passie om mensen te coachen naar een gezonde leefstijl is geboren uit mijn eigen ‘dieetellende’.

Elk dieet of elke hype die voorbij kwam, volgde ik. Het was altijd een succes én altijd een mislukking. Ik kreeg het voor elkaar om binnen drie jaar tijd 58 en 100 kilo te wegen. Na de zoveelste teleurstellende poging heb ik het roer omgegooid en rigoureus mijn eet- en leefpatroon aangepakt. Ik heb hulp gehad. Het lukte mij niet alleen. Ik had motivatie nodig, tips, de bekende ‘stok achter de deur’. Het hele proces is niet zonder slag of stoot gegaan maar het lukte! Ik ben 30 kilo lichter en inmiddels al ruim 20 jaar op een gezond gewicht met een verantwoord gevarieerd voedingspatroon. Dus denk niet dat je alles al geprobeerd hebt en dat het niet lukt, ik ben het voorbeeld dat het wel kan!

Dit is de reden waarom ik met mijn praktijk begonnen ben. Ik heb de nodige opleidingen gevolgd om mijn kennis te vergroten en heb me aangemeld bij de Beroepsgroep voor Gewichtsconsulenten (BGN). Door mijn eigen kennis en ervaring te combineren, wil ik je laten zien dat je veel meer bereikt met een gezonde leefstijl, waarbij je gevarieerd en lekker eet, dan afvallen met het zoveelste (crash)dieet wat onmogelijk vol te houden is en om verschillende redenen vaak ook niet gezond!

Groet Mascha